Brygge group

Analys

Basen för välgrundade affärsbeslut

Vi förser fastighetsmarknadens aktörer med relevant och uppdaterad information om lokalhyresmarknaden. Vad ligger marknadshyran på i olika områden? Vilka företag planerar att flytta den närmsta tiden? Hur ser trenderna bland hyresgästernas lokalbehov ut just nu?

Dessa frågor och många fler kan vår, ständigt uppdaterade, analysavdelning ge svar på.

Våra andra tjänster

Lokalen är ofta en mycket central plats för verksamheten och dessutom ofta en av de största fasta kostnaderna. Därför förtjänar frågeställningar kring er lokal att prioriteras.

Utifrån era behov hjälper vi er med lokalsökning, förhandling av avtalsvillkor och hyresnivå samt säkerställer att resan mot er nya lokal blir så effektiv som möjligt. Vi är behjälpliga genom vår lokalrådgivning.

Ibland uppstår behov av att kortsiktigt komplettera organisationen med en interimslösning. Men det kan även vara tillfällen då en utomståendes objektivitet kan göra skillnad för verksamhetens fortsatta utveckling. Kontakta oss för att höra mer om våra konsulttjänster.

Kontakta oss

Söker ni lokal? Behöver ni hjälp med översyn och förhandling av ert hyresavtal? Efterfrågar ni marknadsdata från lokalhyresmarknaden? Har ni behov av konsulttjänster med spetskompetens?      

Ring oss eller skicka ett mail, vi ser fram emot din kontakt!