BRYGGE GROUP

Om oss

Varför Brygge?

Br från Bright och ygge från danskans Hygge. Svårare än så är det inte. Vi kombinerar kunskap med arbetsglädje. Oavsett om ni önskar lokalrådgivning eller behöver hjälp med konsulttjänster så tror vi att ni uppskattar spetskompetens mixat med trivsel.

Var för sig faller de platt men tillsammans ett vinnande koncept  - Brygge.

Bright

För oss innebär Bright att inneha spetskompetens, affärsmässighet och begåvning. Egenskaper som uppnås genom erfarenhet, nyfikenhet men också genom inställningen till det vi gör. Att alltid sträva efter bästa resultat men också, på riktigt, våga utmana gamla sanningar.

Hygge

Det danska hygget har tagit världen med storm och det har skrivits spaltmeter om det, men vad är egentligen hygge? För oss innebär hygge en respektfull omgivning där arbetsglädje och ett äkta engagemang gör Brygge till en aktör man vill vara en del av. Antingen som kund, leverantör eller medarbetare.

Historik

Brygge Group, eller bara Brygge som vi säger, grundades av Mikael Andersson och Jonas Berglund. Tillsammans har vi över 35 års erfarenhet från fastighets- och fastighetsmäklarbranschen. Vi har verkat såväl inom nystartade utmanare med tillväxtfokus till branschledande aktörer med fokus på utveckling och lönsamhet.

Vi skapade Brygge med målet att utmana de branscher som vi verkar inom genom att fokusera på faktiskt resultat. Vi kommer alltid enbart bedöma oss själva utifrån den skillnad vi faktiskt uppnår för kunden. Detta tror vi skapar långsiktiga affärsrelationer.

Vi är övertygade att vägen till resultat går både via hjärta och hjärna. Därför ska du som kund räkna med att vi levererar spetskompetens och affärsmässighet men också arbetsglädje och engagemang.

Våra tjänster

Lokalen är ofta en mycket central plats för verksamheten och dessutom ofta en av de största fasta kostnaderna. Därför förtjänar frågeställningar kring er lokal att prioriteras. Utifrån era behov hjälper vi er med lokalsökning, förhandling av avtalsvillkor och hyresnivå samt säkerställer att resan mot er nya lokal blir så effektiv som möjligt. Vi är behjälpliga genom vår lokalrådgivning.

Vår analysavdelning förser fastighetsmarknadens aktörer med relevant och uppdaterad information om lokalhyresmarknaden. Vad ligger marknadshyran på i olika områden? Vilka företag planerar att flytta den närmsta tiden? Hur ser trenderna bland hyresgästernas lokalbehov ut just nu?

Ibland uppstår behov av att kortsiktigt komplettera organisationen med en interimslösning. Men det kan även vara tillfällen då en utomståendes objektivitet kan göra skillnad för verksamhetens fortsatta utveckling. Kontakta oss för att höra mer om våra konsulttjänster.

Bli en av oss

Brygge Group, eller bara Brygge som vi säger, är en omgivning där affärsmässighet och engagemang sätts i första rummet. Brygge står även för en arbetsplats där arbetsglädje, respekt och lyhördhet är naturliga ingredienser.

Stämmer ovan in på dig? Tveka då inte att höra av dig eftersom vi ständigt söker efter rätt människor. Hos oss kan du även verka som egen konsult och ta uppdrag när det passar dig.

Sök någon av våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan redan idag!

Kontakta oss

Söker ni lokal? Behöver ni hjälp med översyn och förhandling av ert hyresavtal? Efterfrågar ni marknadsdata från lokalhyresmarknaden? Har ni behov av konsulttjänster med spetskompetens?      

Ring oss eller skicka ett mail, vi ser fram emot din kontakt!